Ultimate Nordic är en helhetsleverantör av högkvalitativa idrottsrelaterade produkter med fokus på skadehantering och träningstillbehör och har ett stort antal varumärken i sin portfölj.

Vi är idag den främsta sport medical-leverantören i Sverige med vårt egna varumärke SPORTDOC vars vision är att alla idrottare vid varje tillfälle ska prestera på toppen av sin potential: skador ska inte få stå ivägen!

SPORTDOC är idag stolt officiell leverantör till Sveriges samtliga fotbollslandslag, Längdskidlandslaget, Skidskyttelandslaget och Orienteringslandslaget. Även elitlag inom samtliga större idrotter använder våra produkter men det vi är allra mest stolta över är att vi varje dag kan hjälpa barn, ungdomar och vuxna att utöva sina idrotter och prestera på toppen av sin potential oavsett nivå.

Sjukgymnasten Mikael Klotz behandlar Pablo Pinones Arce


Ultimate Nordic har sedan 1928 (då under namnet Trygve Alm) importerat och distribuerat ett brett sortiment av varor inom sko-, sport- och järnvarubranschen i Norge. Under 2009 valde vi att ta steget in även på den svenska marknaden och kunde då lägga till ytterligare varor i portföljen. Vårt svenska kontor finns i Solna och vi jobbar aktivt mot butiker, grossister och promotionföretag. Den första maj 2018 fick vi det nuvarande namnet Ultimate Nordic efter ett namnbyte i både Sverige och Norge.